Léto je v plném proudu a u nás se stále pracuje. Zvolnili jsme, odpočíváme, ale také rozjíždíme nové spolupráce a pečujeme o zámecké zahradnictví a další projekty.

Stále nabíráme nové klienty. Přidáte se?

Než se podíváme na naše aktuální projekty, připomínáme, že stále nabíráme nové klienty. Poptat u nás můžete zahradnické a úklidové služby. Abyste nekupovali zajíce v pytli, podívejte se na naši FB stránku Sociální podnik Ro-Kytka Moravský Krumlov.

Čemu se věnujeme v letních dnech?

Realizujeme zakázky pro naše klienty, pečujeme o zámecké zahradnictví a vymýšlíme nové projekty pro tenhle rok. Odpočíváme a rekapitulujeme poslední měsíce, v kterých jsme posbírali nové zkušenosti a navázali nová přátelství s dalšími sociálními podniky. Chuť do nových projektů máme obrovskou.

Umytá okna v Kavárně na Zámecké

Jednou z našich prvních spoluprací je pravidelná květinová výzdoba pro Kavárnu na Zámecké. Nově pro kavárnu také umýváme okna - naše brigádnice vysokoškolačky to zvládly na jedničku. A když už tam jsme, zobneme i něco sladkého. Jestli jste viděli jejich zákusky, víte, že by byl hřích si něco nedat.

Křovinořezy a Vedrovice jako ze škatulky

Pozadu nezůstala ani údržba zeleně. Kluci se chopili křovinořezů a dali do pořádku veřejnou zeleň ve Vedrovicích. Jestli chodíte v okolí na procházky nebo venčit pejsky, čekají vás krásně upravené cesty.

Naše ovečky mají mlsné jazýčky

Když už byli kluci v tom, postarali se také o výběh našich oveček. Beran Arnošt není z cukru, ale naše ovečky Mona a Líza, to jsou dámy každým coulem a protože by je kopřivy pálily do jazýčků, všechny jsme je vysekali. Ovečky se mají jako v bavlnce.

Potřebujete také vysekat zarostlou zahradu, zútulnit výběh pro zvířata nebo pravidelně posekat trávník? Rádi pro vás zajistíme kompletní nebo částečnou péči o zahradu, zastaneme sezonní práce, na podzim vysadíme nové stromky a uklidíme vaši domácnost.

Poptejte nás skrze náš formulář nebo nám zavolejte a vše probereme.